Anahtar Kelimeler: Aday öğretmenlere nasihat

Aday öğretmenlere nasihat

Aday öğretmenlere nasihat

Aday öğretmenlere nasihat

 

Vali tavsiyelerde bulundu

Kırıkkale´de Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantının son bölümünde ise öğretmenler uzem.eba.gov.tr aracılığıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun Ankara ATO Congresium´da düzenlenen Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı´nda yaptığı konuşmayı canlı olarak dinledi.

BİRİNCİ FEN LİSESİNDEN

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kırıkkale Valisi Ali Kolat, milli eğitim müdürlüğü yetkilileri ve aday öğretmenler katıldı. Toplantı öncesi Vali Kolat YGS´de Türkiye derecesi yapan Fen Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi. Okul Müdürü Nusret Kılıç ?İlimiz Türkiye derecesi yapan öğrencimiz okulumuzdan çıkmıştır. İlk binde 4 öğrencimiz, ilk beş binde 13 öğrencimiz ilk yirmi binde ise 30 öğrencimiz bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye 100.sü ve Kırıkkale birincisi okulumuz öğrencisidir? diye konuştu.

DONANIMLI OLUN

Toplantıda 41 yıllık memuriyetteki tecrübelerini paylaşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ?Öğretmen sadece bir eğiten öğreten değil, aynı zamanda bir kardeş, bir ağabey, bir baba, bir anne ve bir arkadaştır. İnsanlar sizlerden çok şey bekler. Bu beklentiler karşısında sizlerinde donanımlı olmanız gerekir. Benim 41 yıllık hizmet hayatım var. Eskiden adabımuaşeret kuralları vardı. Son yıllarda gençlerimiz bunları unutuyor gibi. Biz böyle güçlü bir milletsek bunu örf, anane, gelenek, görenek ve inancımıza borçluyuz. Bunlara sım sıkı sarılmalıyız. Aday öğretmenlere eğitim öğretim hayatlarında şimdiden başarılar diliyorum? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false