Anahtar Kelimeler: Aday adayları yarıştı

Aday adayları yarıştı

Aday adayları yarıştı

Aday adayları yarıştı

1 Kasım seçimiyle ilgili AK partide geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi aday adayları adeta birbiriyle yarıştı. Genel Merkez ve il başkanlığına müracaat edenlerin sayısı 23´ü buldu.

Yarış başlamış oldu

İl Başkanı Mürsel Akçay´ın da ifade ettiği gibi AK Parti´de adaylık için hummalı bir yarış oldu. Adaylık başvuru sürecinin başladığı ilk gün adaylık düşünen isimlerin bir bölümü Genel Merkez´e başvurusunu yaparak başvuru belgesini il başkanlığına teslim etti. Mevcut Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can´ın yanı sıra Nuh Dağdelen Mehmet Demir ve Gazi Eroğlu müracaatlarını genel merkeze yaptı.

Başvurular yapıldı

Başvuru süresinin ikinci gününde ise il başkanlığında aday adaylığı mesaisi yapıldı. İl başkanlığına taraftarlarıyla gelen aday adayları törenle başvurusunu yaparak bu yarışta bende varım dediler. Önceki gün Osman Acar müracaat başvuru belgesini teslim etti Murat Kaplan ve Orhan Kılıç ise adaylık başvurusunu yaptı. Milletvekili aday adayları gün boyu başvuru için il başkanlığına geldi.

23 aday adayı oldu

Dünde AK Parti´de aday adayı mesaisi yapıldı. Önceki Harun Güleç, Abdullah Öztürk, Ayhan Yılmaz, Bekir Akdeniz, Orhan Aytekin, Recep Toyran, Sinan Kalkan, Regaip Kurtoğlu, İbrahim Ereli ve Ömer Faruk Ilıcan, Erhan Erdal, Levent Solmaz, Esra Aksoy ve Yurdagül Baltacı aday adaylığı için il başkanlığına gelerek başvurularını yaptılar. İkisi bayan 22 kişi aday adaylığı için yarışa katıldı. Beşir atalay´ın da müracaatı ile aday adayı sayısı 23 oldu. 



Halil
6.09.2015 01:35:36
Biz engelli Aday adayı Recep TOYRAN ın aday olarak secilmesini istiyoruz artık genç ve farklı isimler aday olsun

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli