Anahtar Kelimeler: memleketin yarısın terörist !

Adam memleketin yarısın terörist ilan etti!

Adam memleketin  yarısın terörist ilan etti!

Bu işin şirazesi kaçtı

 

‘Sen hizmetlerinden 

bahsetsene kardeşim!’

 

Sular lağım kokuyor onu anlatsana!

 

Bu nasıl yakıştırma,

Nasıl seçim çalışması be adam!

 

MİLLETE TERÖRİST DEDİ

Pazar günü yapılacak seçimin seçim için iktidar temsilcileri muhalefete her türlü yakıştırmayı yaparken, son hareket Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan geldi. Belediye personelini adaylarla bir araya getiren Saygılı, personele yönelik bir konuşma yaparken, seçimde kendilerine oy vermelerini istedi ve muhalefet için çok çirkin yakıştırmalarda bulundu. Millet İttifakı’nı ‘kumar masasına’ benzeten Saygılı’nın ‘teröristler’ ifadesini de kullandığı gözlendi. 

 

İŞTE O ÇİRKİN AÇIKLAMA

“Memlekete sahip çıktık diyeceğiz. Çünkü karşıda bir ekip var, bir kumar masası var. O teröristlere gerekli cevap verilecektir. Şunları yaptık, bunları yaptık, şunları yapacağız bunları hiç söylemeye gerek yok. Kırıkkaleli yeri geldiğinde memleketine sahip çıkmak için canını dişine verir” dedi. Cümle içinde muhalefeti ‘kumar masası’ ve ‘teröriste’ benzeten saygılının bu açıklamaları çok çirkin bulundu.

 

SADECE SEÇİME GİDİYORUZ

Hadiseyi duyan ve konuşma videosunu izleyen bir çok kişi, “Kardeşim seçime gidiyoruz alt tarafı. Bu nasıl bir yakıştırmadır. Sen bu şehrin belediye başkanısın. Yarısı seni destekliyorsa yarısı da desteklemiyor. Herkes sana oy vermek zorunda değil. Sen bir kere seçildikten sonra rozetini çıkarması gereken bir adamsın. Her görüşe hizmet bunu gerektirir. Her görüşe saygı duyması gereken tek kişi sendin bu şehirde. 

 

NE DEMEK TERÖRİST YA?

Ne demek kumar masası, ne demek terörist. Bu lafları kendisine yakıştıramadığımız gibi iade ediyoruz. Seçime gidiyoruz savaşa değil. Sen hizmetlerini anlat. Hatta yapmadığın hizmetleri anlat iki dönemdir. Sular lağım kokuyor bunu anlatsana. Çıkmış milleti teröristlikle suçluyor. Yarın milletin yüzüne nasıl bakacaksın? Suçlama anlamında asıl terörist sizlersiniz. Bu çok ayıp ve ağır olmuş. Millet size hak ettiğiniz dersi vermeli” yorumunda bulundu. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı