Anahtar Kelimeler: polis görevde

80 polis görevde

80 polis görevde

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim yılının başlaması dolayısıyla 129 okul çevresinde 80 personel görevlendirdi.

GÜVENLİK ÇALIŞMASI

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven ortamının devamının sağlanmasının yanı sıra ilk, orta ve lise çağındaki çocuk ve gençlerin narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması amacıyla denetimlerin başladığı belirtildi. Eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek amacıyla bugün itibariyle denetimlerin başladığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

BİLGİ VERİLDİ

"Eğitim öğretim yılı boyunca denetimlerimize devam edilecektir. Bu kapsamda ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan 129 okul ve çevresinde 40 motorize polis ekibi, toplamda 80 personelle görev yapılmaktadır. Ayrıca yine okullarımızda meydana gelebilecek olaylardan hızlı bir şekilde haberdar olabilmek adına ilimiz genelinde bulunan 129 okulun tamamında 'güvenli eğitim koordinasyon görevlisi' olarak personel görevlendirilmiştir."



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu