7 Haziran'da 3-0 yapacağız”

 7 Haziran

7 Haziran'da 3-0 yapacağız”

Saygılı partiyi ziyaret etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek temayül yoklaması için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kadın Kolları il Başkanı Nurgül Doğmuş ve Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven'i ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 1 Mart'ta yapılan temayül yoklaması için hayırlı olması temennisinde bulundu ve ‘7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale olarak 3-0 yapacağımıza inanıyorum' dedi. İlk ziyaretini Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'a yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Belediye Meclis Üyeleri İl Başkanı Akçay'a 1 Mart'ta yapılan temayülün hayırlı olması temennisinde bulundular.

Akçay açıklama yaptı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dikle getiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Kırıkkale'miz için kim hayırlıysa o olsun. Ak Parti olarak Kırıkkale'de güçlü bir kadromuz var. 7 Haziran'da 3-0 yapacağımızdan hiçbir şüphem yok. Teşkilat olarak belediyemizle uyum içerisinde hareket ediyoruz ve Kırıkkale için ne hayırlıysa onun gayreti içerisindeyiz' dedi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı