Anahtar Kelimeler: mahallede toplantı

5 mahallede toplantı

5 mahallede toplantı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçime sayılı günler kala adeta vites yükseltti. Gece gündüz demeden esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ulusoy, hafta sonu 5 mahallede düzenlediği toplantılarla binlerce kişiyle buluşt

5 MAHALLEDE TOPLANTI 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını her bölgede sürdürüyor. Mahallede, caddede, sokakta, parklarda her yerde ekibiyle birlikte projelerini vatandaşlara anlatan Ulusoy, seçim kapsamında destek istiyor. Bu kapsamda Ulusoy, hafta sonu 5 ayrı mahallede binlerce kişiye hitap etti. Mahalle mitingine dönüşen halk buluşmalarında Ulusoy için vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Mahalle mitinglerinde Ulusoy'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumartesi günü Bağlarbaşı Mahallesi ve Çulla Mahallesi sakinleriyle buluşan Ulusoy, Pazar günü ise Sanayi Mahallesi, Selimözer ve Gündoğdu Mahallelerinde miting düzenledi. Bazı mahallelerde miting sonrası vatandaşlarla birlikte davul zurna eşliğinde halay çeken Ulusoy, Kırıkkale için yapacakları projelerini ve vaatlerini sıraladı.

 

DUVARLARI YIKACAĞIZ

Ulusoy, 31 Mart zaferi ile birlikte Kırıkkale Belediyesi ve vatandaşlara karşı örülen duvarı yıkacaklarını söyledi. Ulusoy, belediyenin bir grubun, kibir abidelerinden kurtulacağını, bir grubun ve bir zümrenin değil, Selahattin Demirtaş'a selam gönderenlerin değil halkın belediyesi olacağını söyledi. Mahalle mitinglerinde ki yoğun ilgiye teşekkür eden Ulusoy, diğer adayların halkın içine çıkmaya korktukları kendilerinin ise her gün binlerce kişiye hitap ettiğini belirterek, kendini destekleyen herkese teşekkür etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı