Anahtar Kelimeler: aileye ziyaret

5 bin aileye ziyaret

5 bin aileye ziyaret

Kırıkkale Valiliğinin başlatmış olduğu Kapınızdayız projesi kapsamında, kaymakamlar, il ve ilçe müdürleri her Perşembe günleri vatandaşların evlerine konuk oluyor.

ZİYARETLER YAPILIYOR

Kırıkkale’de devletin sıcak eli ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Kırıkkale Valiliği tarafından geliştirilen ‘Kapınızdayız’ Projesiyle ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun göreve başlamasının ardından başlatılan proje başarılı bir şekilde yürütülürken, proje kapsamında il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ev ziyaretlerinde bulunuyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

Şehit yakınları, gaziler, korunmaya muhtaç çocuklar, yaşlılar, engelliler, şiddet mağduru kadınlar başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşların, devletin sunmuş olduğu hizmetlerle buluşturulması,  sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi,  gerekli danışmanlık hizmetinin sunulması,  sorunlarının ilgili mercilere iletilerek kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla başlatılan proje devam ediyor. Proje kapsamında her Perşembe günleri talepte bulunan vatandaşların hanelerine ziyaretler gerçekleştiriliyor. Son haftada 5 bin 255 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlar tarafından muhtelif konularda 4 bin 146 talepte bulunulurken, bu taleplerin 3 bin 506’sı olumlu değerlendirilerek sonuçlandırıldı. Projenin Kırıkkale Valiliği koordinesinde devam edeceği vurgulandı.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu