Anahtar Kelimeler: aileye ulaşıldı

5 bin aileye ulaşıldı

5 bin aileye ulaşıldı

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen “Kapınızdayız Projesi” kapsamında Kaymakamlıklar, il ve ilçe müdürlüklerince Perşembe günleri yapılan ziyaretler ile 5 bin aliye ulaşıldı. Ailelerin istek ve sorunları dinlendi.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale Valiliği bünyesinde 2022 Mart ayında başlatılan “Kapınızdayız Projesi” devam ediyor. Perşembe günleri Kaymakamlıklar, il ve ilçe müdürleri tarafından yapılan ziyaretler ile 5 bin aliye ulaşıldığı öğrenildi. Ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yapılan talepler ile bu talepler üzerine yapılan işlemlerin değerlendirilmesiyle yürütülen proje kapsamında 3976 talepte bulunulurken, bunlardan 3435 talebin sonuçlandırıldığı bildirildi. 

 

PROJE BİLGİSİ VERİLDİ

Projede Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Sağlık Hizmetleri, Yerel Yönetimler, Emniyet ve Güvenlik, Eğitim ve Valilik Hizmetleri gibi ana başlıklardan oluşan hizmet başlıkları çerçevesinde, vatandaşlar tarafından yapılan talepler ve bu talepler üzerine yapılan işlemler göz önüne alınıyor. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun bizzat takip ettiği projede, ihtiyaç sahibi vatandaşlara devletin sunmuş olduğu hizmetlerle buluşturulması, sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi, gerekli danışmanlık hizmetinin sunulması, sorunlarının ilgili mercilere iletilerek kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla talep odaklı hizmet modelinden arz odaklı hizmet modeline geçişin yürütülmesi hedefleniyor.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu