Anahtar Kelimeler: KİŞİYE HİZMET

522 KİŞİYE HİZMET

522 KİŞİYE HİZMET

522 KİŞİYE HİZMET

Sandık götürmüşlerdi!

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri, 112 Acil Servisi ve Yüksek İhtisas Hastanesi ekipleri, 24 Haziran 2018 Pazar günü 13. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde sandık başına gidemeyecek olan yaşlı, engelli, hasta ve refakatçilerin yardımına koştu. Bu kapsamda oy verme süresince 109 personel 27 araç ile toplam 522 vatandaşın oy kullanmaları sağladı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Sağlık Bakanlığının Türkiye genelinde uygulamaya koyduğu yaşlı, engelli, hasta ve refakatçi vatandaşların oy kullanmasına yönelik tüm illerde başlattığı proje kapsamında Kırıkkale´de Evde Bakım Hizmetleri Kapsamında görev yapan personeli, 112 Acil Servis ekiplerinin desteği ile birlikte ve Yüksek İhtisas Hastanesi personeli ile birlikte sandığa kendi imkanı ile gidemeyecek olan, ambulansla taşınması gereken hasta, yaşlı ve engellileri oy kullanacakları okullara götürerek oy kullanmalarını sağladı.

BİLGİLER VERİLDİ

Birimler  müracaat eden yaşlı, engelli ve hasta 522 vatandaş bulundukları yerlerden alınarak okullardaki sandık başına götürüp, oylarını kullanmalarının ardından evlerine bırakıldı. Oylarını büyük bir rahatlık içerisinde kullanan vatandaşlar, yapılan hizmetten memnun olduklarını belirttiler. Konu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, ?Sağlık sorunları nedeni ile oy kullanmaya gidemeyecek olan yaşlı, engelli ve hasta olduğunu bize bildiren vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Özveri ile çalışan tüm personelimi canı gönülden kutluyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli