Anahtar Kelimeler: öğrenci karne alacak

52 bin öğrenci karne alacak

52 bin öğrenci karne alacak

52 bin öğrenci karne alacak

Karne heyecanı?

Kırıkkale´de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğrenim gören toplam 52 bin 543 öğrenci Cuma günü okullarda düzenlenecek olan törenlerle karnelerini alacak.

TATİLE HAZIRLIK

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak sömestr tatiline girecek öğrenciler,  22 Ocak Cuma günü okullarda düzenlenecek olan törenlerle karnelerini alacaklar. Kırıkkale genelinde merkez ve ilçeler dahil olmak üzere ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören toplam 52 bin 543 öğrenci karnelerini alarak tatile girecek. Yarıyıl tatili 22 Ocak-8 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı 8 Şubat Pazartesi başlayacak olup ikinci eğitim-öğretim dönemi 17 Haziran´da sona erecek.

HER ZAMAN ÇOK SEVİYORUZ

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yaptığı açıklamada ?Okul yönetimi ve öğretmenlerle olan iletişiminizin sürekli olmasını diliyorum. Çocuklarımıza olan sevginiz hiçbir zaman şartlara bağlanmamalı, bizler onları karnelerindeki not oranında değil, her zaman çok seviyoruz. Elbette yüksek başarılı gösteren öğrencilerimiz ödüllendirilmeli. Fakat gayretlerinden ötürü tüm öğrencilerimiz bunu hak etmektedirler. Tatil sürecinde çocuklarımızın dinlenmelerini sağlamamızın yanında, onlara faydalı olacak aktiviteleri yapacak ortamları oluşturmanızı diliyorum.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli