Anahtar Kelimeler: kişilik iftar

5 bin kişilik iftar

5 bin kişilik iftar

5 bin kişilik iftar

 

Atalay iftara katıldı

Vekiller neden yoktu?

Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce düzenlenen "İyilik ve Kardeşlik" iftarına 5 bin kişi katıldı. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Cumartesi Kapalı Pazar yerinde organize edilen iftar programında yaptığı konuşmada, belediye ve müftülük tarafından "İyilik ve Kardeşlik" iftar sofrasının geleneksel hale geldiğini söyledi.

5 BİN KİŞİ KATILDI

Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce düzenlenen Cumartesi Kapalı Pazar yerinde organize edilen iftar programın 5 bin kişi katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programında belediye başkanı Mehmet Saygılı, Vali Mehmet İlker Halktankaçmaz davetlilerle yakından ilgilendi. İftar öncesi konuşma yapan Eski Kırıkkale Milletvekili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir AtalayBu iftar vaktinde dualara ihtiyaç olduğunu belirten Atalay, "Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hep hayırları nasip etsin. Hep iyilikler ve güzellikler nasip etsin. Bu ramazanı, yarınki Kadir Gecesini ve bayramımızı milletimiz ve ülkemiz için hayırlı eylesin." dedi.

PAYLAŞIM AYIDIR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise ramazan ayının herkese huzur, bereket ve kardeşlik getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Rabbim, inşallah bütün ramazan aylarının huzuru, bereketi ve kardeşliği daimi suretle bu memleketin ve İslam toplumunun üzerinden eksik etmesin. Kalplerimizin yumuşadığı bu mübarek ayda hiç şüphe yok ki yardımlaşma duygularımız da pekişmiştir. Ramazan ayı hepimizin paylaşım ayıdır. Bizlerde belediye olarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Böyle büyük ve güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin."şeklinde konuştu

TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ

Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz da yaptığı konuşmada; ?Bu gün yine Kırıkkale de tarihi bir gün yaşıyoruz. Kırıkkale´nin dört bir yanındaki kardeşlerimiz iftar vakti burada bir araya geldiler. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği bir ay. İnşallah Ramazan ayındaki bu birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ortamı bundan sonra da devam eder. Bu tür birlikteliklere şu günlerde daha çok ihtiyacımız var. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Şehitlerimizi bir kez daha minnetle ve şükranla anıyorum. Gazilerimize ve şehitlerimizin yakınlarına sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.? dedi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Programa, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay Vali Mehmet İlker Halktankaçmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Cenksu Üçer, eski Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kamu Kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. İftarda hiçbir Kırıkkale milletvekilinin katılmaması dikkat çekti. Vekiller iftara telgraf göndermekle yetindiler. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı