3 vekili alıp 4'e çıkaracağız”

 3 vekili alıp 4

3 vekili alıp 4'e çıkaracağız”

Baloğlu mesaj verdi

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu seçim çalışmaları ve aday belirleme süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. Baloğlu yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de parti olarak 3 vekil alarak vekil sayısını 4'e çıkaracağız” dedi.

Başvurular 12-16 Mart

7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçim için MHP'de hazırlıklar devam ediyor. Aday adaylığı başvurusunun 12-16 Mart tarihi arasında yapılacağını belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Adaylarımızın belirlenmesinin ardından Kırıkkale'de 3 vekili almak için gece gündüz çalışacağız. Sürecin başlaması ile uykuyu haram sayıp gece gündüz demden çalışacağız.  Resmi müracaatlar genel merkeze yapılacak aday adayı olan arkadaşlarımızı gerek kendilerinin belirledikleri gerekse partimiz toplantı salonunda aday adaylığı açıklaması yapılacak” diye konuştu.

Rapor hazırlayacağız

Aday adaylarının MHP'nin misyon ve vizyonunu paylaştığını belirten Baloğlu, Aday adaylığı düşünen arkadaşlarımız 8 ilçe başkanlığı partimize bağlı yan kuruluşlarını ayrıca esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek MHP'nin misyon ve vizyonunu paylaşıyorlar. İl başkanlığı olarak aday adaylarının çalışmalarını yakından takip edip bununla ilgili rapor hazırlamaktayız. Bu rapor bizzat genel merkezimize teslim edilecektir. Aday tespitinde genel merkez yoklamasının yapılması il başkanlığımızca tavsiye edilmiştir” dedi.

Hukuk kurulu oluşturuldu

Kırıkkale genelinde sayısı net belirtilmese de 600'e yakın sandık olacağı düşündüklerini ifade eden MHP'nin misyon ve vizyonunu Baloğlu, Bu sandıklar izin gerekli sandık kuruları ilçelerde ilçe başkanları Kırıkkale merkezde merkez ilçe başkanlığımız tarafından oluşturulan komisyonlarca devam ediyor. Sandık kurulu için ayrıca bir çalışma yapılıyor. Okul sorumluları ve mahalle sorumluları tespiti için bir komisyon oluşturuldu mahalle sorumlularımız direk il başınalığına bağlı olarak çalışacak ve il başınalığımızın mahalledeki gözü, kulağı olacaktır.  Seçim sırasında meydana gelebilecek hukuksal sorun ve problemlerin çözümü için partimiz bünyesinde hukuk kurulu oluşturuldu” diye konuştu.   



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu