Anahtar Kelimeler:

300 bin TL hibe

300 bin TL hibe

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Destekleri 15. Etap bilgilendirme toplantıları kapsamında ilk toplantı Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında yapıldı.

TOPLANTI YAPILDI

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Barış,  Ziraat Odası Başkanları, Kırıkkale'de zirai makine-ekipman satan bayiler, zirai ilaç ve tohum bayileri ve teknik personeller katıldı. Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma Destekleri 15. Etap Başvuruları başladı. Bu yıl 300.000 TL’ye kadar %50 hibeli makine ekipman alımlarına destek verilecek. Amacımız makine-ekipman eksiği olan çiftçimizin kalmamasını sağlamak.

BİLGİ VERİLDİ

Bu amaçla sektör bilgilendirme toplantıları planladık ve bugün ilk toplantımızı bayilerimiz ile gerçekleştirdik. Toplantılarımız sektörümüzün tüm paydaşlarını kapsayacak ve tüm destekler hakkında bilgilendirmeler içerecek şekilde devam edecek.” Şeklinde konuştu. Sözlerine 600 Bin TL’ye kadar Kırsal Ekonomik Alt Yapı Yatırımı, 3,5 Milyon TL’ye kadar Ekonomik Yatırım ve 300 Bin TL’ye kadar Makine Ekipman alımlarına % 50 hibe desteği sunulduğunu vurgulayarak devam eden Yılmaz, tüm çiftçilerim



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false