Anahtar Kelimeler: okula uluslararası ödül

3 okula uluslararası ödül

3 okula uluslararası ödül

3 okula uluslararası ödül

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı 3 okul hem Avrupa Ulusal Kalite Etiketi Sertifikası hem de Ulusal Kalite Etiketi Sertifikası almaya hak kazandı.

SERTİFİKA KAZANDILAR

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, eTwinning projelerini başarıyla tamamlayarak Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan Yeni Mahalle Şehit Ali Tonga MTAL´da okul Müdürü Şengül Şengül Doğan ile İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan, Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu Müdürü Memduha Şahin ve özel Gazi Koleji (ilk ve Ortaokulu) müdürü Mehmet Al ve Bilişim ve Teknoloji öğretmeni Zehra Al´ı makamında kabul ederek, Avrupa ve Ulusal Kalite Ödül sertifikalarını takdim etti.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Tüfekçi, Yeni Mahalle Şehit Ali Tonga MTAL yönetici ve öğretmenine Avrupa Kalite Etiketi Okul Sertifikalarını teslim etti. Öğretmenlerden yürüttükleri uluslar arası eTwinning projeleri ile ilgili bilgi alan Müdürümüz Tüfekçi, bu çalışmaya imza atan yönetici ve öğretmenlerimiz ile Ar-Ge biriminden eTwinning İl Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz´ı tebrik ederek projeyi çok değerli bulduğunu belirtti. Bu etiketi alan okullarımız, Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olma, eTwinning´in gelecekteki gelişimine ilham verme, eTwinning´in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturma imkanlarına sahip olabilecekleri gibi Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi gibi alanlarda da öncü olarak tanınacaklar.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli