Anahtar Kelimeler: Söyleyecek bulamıyorum

?Söyleyecek söz bulamıyorum?

?Söyleyecek söz bulamıyorum?

?Söyleyecek söz bulamıyorum?

Şehidin evinde isyan var!

?Çözüm süreciniz bu mu?

Kars´ta PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen 35 yaşındaki jandarma astsubay başçavuş Nurettin Öztürk´ün Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi Kalekışla Köyü´ndeki baba evine ateş düştü.

EVDE YAS VAR

Kars´ta PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen 35 yaşındaki jandarma astsubay başçavuş Nurettin Öztürk´ün Kırıkkale´nin Sulakyurt İlçesi Kalekışla Köyü´ndeki baba evine ateş düştü. Şehit babası Habip Öztürk, "Söyleyecek bir söz bulamıyorum ki" dedi. Sulakyurt´un Kalekışla Köyü´nde oturan baba Habip ve anne Elif Öztürk´e çocuklarının şehit olduğu haberini Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı´ndan gelen subaylar verdi. Öztürk Ailesi´ne şehit haberi verilirken bir ambulansta sağlık görevlileriyle birlikte şehit evinin önünde hazır bulunduruldu.  Erzurum Jandarma Özel Harekat Timi´nde görevli olan şehit astsubay başçavuş Nurettin Öztürk´ün, geçici görevle Kars´ın Kağızman İlçesi´ndeki Paslı Karakolu´na gönderildiği bildirildi.

BABASI İŞ ARIYORMUŞ!

Evli ve 12 yaşında ´Berke´ ile 4 yaşında ´Beste´ adlı çocukları olan şehit astsubay başçavuş Nurettin Öztürk´ün baba evine Türk bayrakları asıldı.  Metanetini korumaya çalışan baba Habip Öztürk, 3 erkek çocuğundan 2´sinin asker olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Söyleyecek bir söz bulamıyorum ki. Bizler vatana millete hayırlı uğurlu evlatlar yetiştirdik ki, gitsin oraya vatanı milleti korusun diye. Benim iki tane evladımın ikisi de askerdi. Biri uzman çavuştu, ´Baba dayanamıyorum artık. Dayanılır gibi değil´ diyerek istifa etti. Bu çocuğum da, ´Baba bana da bir iş bulun da bende istifa edeyim´ dedi. İş arıyordum oğluma, bunların elinden kurtarayım diye. Ama bulamadım, her kapı kapandı." Şehit annesi Elif Öztürk de yakınlarının arasında "Annem, yavrum, annen ölseydi kuzum" diye gözyaşı döktü.

ÇÖZÜM SÜRECİ BU MU?

Elif Öztürk, yakınlarıyla telefonla konuşarak, oğlunun eşinin cenazenin köye değil, Ankara´ya defini için ısrar etmesine tepkisini göstererek, oğlunun cenazesinin köye getirilmesini istedi. Öztürk Ailesi´nin Kalekışla Köyü´nde oturan ve cenaze evine taziye için gelen 81 yaşındaki Döndü Tekin, artık bir hükümet kurulması için Cumhurbaşkanı ve siyasi parti genel başkanlarına seslendi. Döndü Tekin, "Ben hiçbir partiyi tutmuyorum, partici değilim. Ama 10 yıl savaş yapmış bir gazinin kızıyım. Çözüm süreci bu mu, ayıp değil mi? Niye birleşmiyorlar, niye hükümeti kurmuyorlar? Yazık değil mi, analar ağlıyor, bizler ağlıyoruz" diye konuştu.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false