Anahtar Kelimeler: 2 bin 138 kişi oy kullanacak

2 bin 138 kişi oy kullanacak

2 bin 138 kişi oy kullanacak

2 bin 138 kişi oy kullanacak

CHP'de ön seçim belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanı ve 7 Haziran'da yapılacak olan seçimde aday adayı oylan Ziya Kavlak ay sonunda yapılacak olan ön seçim hakkında açıklama yaptı. Kavlak ve partililerin iradesinin ortaya konulduğu bir seçim yapılacağını söyledi

Partililer belirleyecek

Kavlak aday adaylığını açıklamasından sonra partililerden çok olumlu mesajlar aldığını ifade ederek Partililerimiz büyük teveccüh gösterdi. Kendilerine teşekkür ederim. Hatta partili olmayan bir çok vatandaşımız bizzat gelerek yada telefonla tebrik ettiler” şeklinde konuştu. Kavlak 29 mart'ta yapılacak olan ön seçimle ilgili olarakta demokrasinin ilk işlediği yerin partilerin aday belirlemedeki ön seçimleri olduğunu belirterek Demokrasinin ilk adımı önseçimdir. Genel merkezimiz yerine bir karar alarak ilimizde ön seçim yapılması kararını verdi. 29 Mart'ta yaklaşık 2 bin 138 CHP üyesi 11 merkeze konulacak sandığa giderek hür iradesini kullanarak CHP'nin Kırıkkale'de ki adayları bunlar olsun diyecek. Başka partiler gibi sandığı üyelerini önüne koyarak sonuçları genel merkezde kapı kapılar arkasında açarak üyelere dayatma yapılmayacak” dedi.

Hedef en az bir vekil

CHP Milletvekili aday adayı Ziya Kavlak parti olarak hedeflerini en az bir milletvekili çıkartmak olduğunu ifade ederek Maalesef Kırıkkale AKP Hükümetine büyük destek vermesine rağmen istediği hizmeti alamadı. 13 yıl boyunca tabiri caizse uyutuldu. Aynı desteği veren bazı illere gitmedik hizmet kalmadı. Kırıkkale hep üvey evlat muamelesi gördü.Kırıkkale bir çivi dahi çakmadılar.13 yıl boyunca Kırıkkale halkının sırtından koltukları doldurdular. Bu seçimlerde vatandaşlarımız AKP'ye gerekli dersi verecektir. Bizde parti olarak Cumhuriyet şehri ilimizden CHP'ye yakışır en az bir milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli