26. dönem için başvurular başladı

26. dönem için başvurular başladı

26. dönem için başvurular başladı

Başkanlar açıklama yaptı 

1 Kasımda yapılacak seçim öncesi siyasi patilerde aday adaylığı müracaatı başladı. Parti genel merkezlerinden gelen talimat doğrultusunda hareket eden il yönetimleri, başvuruları almaya başladı.

AK PARTİ´DE BAŞVURULAR ALINIYOR

AK Parti´de aday adaylığı için başvurmak isteyenler başvurusu kabul edilmeye başlandı.  AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, başvuruların 3 Eylül Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini söyledi. Başvuru süreci ile ilgili değerlendirme de bulunan Akçay, ?26. dönem milletvekillerimizi seçmek üzere yeniden seçime gidiyoruz. Bizde AK Parti olarak gelen aday adayı kardeşlerimizin müracaatlarını kabul ediyoruz. Pazartesi günü başlayan başvurular 3 Eylül Perşembe günü saat 17.00´ye kadar aday adaylarının müracaatlarını kabul ediyoruz? dedi.

MHP´DE 6 EYLÜL SON

Milliyetçi Hareket Partisi´nde ise aday adaylığı başvurusunun başladığını belirten MHP Kırıkkale il Başkanı Erdal Baloğlu, ?Aday adaylığı süremiz 6 Eylül tarihinde sona erecek. Aday adayı olmak isteyen bütün arkadaşlarımızın belirtilen tarihlerde Genel Merkezimize müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaatlar değerlendirildikten sonra adaylarımız belirlenecek " şeklinde konuştu.

İNANIYORUZ BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Önal ise 1 Kasım seçimleri öncesi aday adaylığının başvurusunun başladığını açıkladı. Önal yaptığı açıklamada, Aday adaylığı için başvurular 7 Eylül´de sona ereceğini belirten Önal,  Kırıkkale´de milletvekili çıkaracağı hissinin yaşandığını söyledi. Önal yaptığı açıklamada 1 Kasım´da yapılacak seçimde Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kırıkkale´de üç milletvekiline de talip olduğunu, 3-0 yapacaklarına inandıklarını belirtti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false