Anahtar Kelimeler: 23 Nisan coşkusu yaşandı

23 Nisan coşkusu yaşandı

23 Nisan coşkusu yaşandı

23 Nisan coşkusu yaşandı

Meydanda kutlama yapıldı

Tüm yurtta olduğu gibi 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Havanın soğuk olmasına rağmen çocukların gösterileri büyük ilgi gördü.

Renkli görüntülerle kutlandı

Cumhuriyet Meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Vali Ali Kolat ile eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ile Aysel Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile eşi Hilal Saygılı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, birim müdürleri, il yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kutlama programında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Çetin konuşma yaptı. Çetin'in ardından şiir yarışmalarında birinci olan öğrenciler şiirlerini okuduktan sonra hediyelerini aldılar. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ardından öğrenciler birer birer gösterilerini sergilediler.

Gösteriler tam not aldı

Öğrencilerin gösterileri aileleri tarafından cep telefonları ile an ve an çekilirken, Vali Kolat ve protokol üyeleri gösterilere alkışları ile destek verdiler. Kırıkkale'nin hayır sever vatandaşlarından Tülay Anne, 23 Nisan Kutlamalarında Vali Kolat'ın eşi İlksen Kolat'a çiçek takdim etti. Gösterileri izleyen protokol üyeleri gösterinin ardından öğrenciler ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilerin gösterilerine vatandaşların kimisi alkışları ile kimiyse çalan şarkı eşliğinde oynayarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Öğrencilerin gösterileri büyük bir beğeni ile izlenirken özellikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik ekibinin gösterisi izleyenlerden tam not aldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false