Anahtar Kelimeler: yılda büyük yatırım

2 yılda büyük yatırım

2 yılda büyük yatırım

2 yılda büyük yatırım

Aydınlatma yatırımına açıklama

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkent EDAŞ Kırıkkale´ye iki yılda 2.6 milyon TL´lik aydınlatma yatırımı yaptı.

YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Başkent EDAŞ, Kırıkkale´de sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. Şirket 2 yıllık süre zarfında Kırıkkale´ye 2.6 Milyon TL´lik aydınlatma yatırı yaptı. Başkent EDAŞ, 2017 yılında yaklaşık 1 milyon TL´lik aydınlatma yatırımı yapacak. Kırıkkale´de yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanları yenileriyle değiştirilirken henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkent EDAŞ´ın son 6 ay içinde yürüttüğü aydınlatma çalışmaları şöyle: 1.395 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilendi. 3.830 adet armatür yanar hale getirildi. Mahallelere toplamda 2.117 kez ve 30 cadde ve bulvara bakım yapıldı. Dış etkenler sebebiyle hasar gören 100 metrelik kablonun onarımı gerçekleştirildi. Başkent EDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false