Anahtar Kelimeler: 15 Mayıs’ta geliyor

15 Mayıs'ta geliyor

15 Mayıs

15 Mayıs'ta geliyor

Cami açılışı yapacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Miraç Kandili olan 15 Mayıs Cuma günü yapımı tamamlanan Kırıkkale Nur Cami'nin açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşeceğini söyledi.

Açılışı belli oldu

Atalay, Caminin açılış takviminin belirlendiğini belirterek Miraç Kandili olan 15 Mayıs Cuma günü açılışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşeceğini söyledi. Atalay, Nur Camii Nisan sonuna kadar tamamen bitiyor. Hem Cumhurbaşkanımız şehrimizi ziyaret eder hem de 15 Mayıs Miraç Kandili gündür. TRT'de yayınlanan Türkiye geneli bir kandil programı oluyor mübarek gecelerde. Bu program da Nur Caminde yapılsın istiyoruz. Diyanet İşleri Başkanımızın da geleceği özel bir miraç gecesi günü Kırıkkale'de yaşansın gibi niyetimiz, hazırlığımız var. Tabi bu seçim öncesi tarihlerde bazen sorunlar olabiliyor, inşallah bir aksilik olmazsa şimdilik bu takvimimiz yürüyor” dedi.



Mehmet Öztürk
23.04.2015 13:41:19
Ne açacaktı ki sanki...üretim tesisi değil...spor tesisi değil...olmayan belediye tesisi değil...en kolayını...hem seçimlerde yaklaşıyor...iyi bir propaganda olur...

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli