?1 Kasım barış ve kardeşliğin seçimi olacak?

?1 Kasım barış ve kardeşliğin seçimi olacak?

?1 Kasım barış ve kardeşliğin seçimi olacak?

STK´larla toplantı yapıldı

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Kırıkkale Memur Sen, Enerji Bir Sen, Tümhuder ve Bem Bir Sen üyeleri Ak Parti´ye tam destek verdiler. Sendikaları temsilen bir konuşma yapan T?mhuder Şube Başkanı Cebrail İbiş, ?Ülkede istikrarın ve hizmetin sürekliliği için bu ülkenin Ak Parti´ye ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle Memur Sen´e bağlı sendikalar olarak Ak Parti´ye tam destek verdiklerini belirtti.

ÜLKENİN AK PARTİ´YE İHTİYACI VAR

1 Kasım seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´a ve Milletvekili Adaylarına toplumun her kesiminden aralıksız destek yağıyor. Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Kırıkkale Memur Sen, Enerji Bir Sen, Tümhuder ve Bem Bir Sen üyeleri Ak Parti´ye tam destek vermek için Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Sendikaları temsilen bir konuşma yapan Tümhuder Şube Başkanı Cebrail İbiş, ?Ülkede istikrarın ve hizmetin sürekliliği için bu ülkenin Ak Parti´ye ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle Memur Sen´e bağlı sendikalar olarak Ak Parti´ye tam destek verdiklerini belirtti.

3-0 YAPMAMAMIZ İÇİN BİR NEDEN YOK

İbiş´ten sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Biz Ak Parti olarak her zaman Memur Sen´in yanında olduk, her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 41 oyla Türkiye´nin birinci partisi olduk. Ancak 18 milletvekili ile iktidarı kaçırdık. Vatandaş partilere koalisyon mesajı verdi. Ama MHP ve CHP koalisyona yanaşmadılar ve geçici hükümet sonrası 1 Kasım erken seçim kararı alındı. 3 tane Kırıkkale´nin sevdiği isim aday oldu ve bu isimlerle 3 milletvekilini Kırıkkale´de alacağız. Önceki gün de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesi açıkladı. Sizlerin de vereceği destekle Kırıkkale´de 3-0 yapmamamız için hiçbir neden yok. Bu zamana kadar verdiğiniz ve bundan sonra da vereceğiniz destek için tüm Memur Sen üyelerine teşekkür ediyorum´ dedi

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ?Bu seçim Türkiye´nin kader seçimidir. 2002 öncesi yaşananları düşünürsek o günlere dönmemenin seçimidir. İstikrarın sürmesi ve ülkemizin kalkınması için hepimiz çok çalışmalıyız. Bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Biz o beraberliği herkese göstereceğiz. 2002´den önce ülke çok karışıktı hayat pahalılığı vardı. Yarın ne olacağını bilemediğimiz günler vardı. Ak Parti ile sofralarımıza bereket geldi. Fakir, zengin ayrımı kalmadı. Bende çocuklarımızın geleceği için hizmet etmek istiyorum. Bu seçim çok önemli eski günlere gitmemek için önemli bir seçim? diye konuştu.

DÜNYANIN EN BÜYÜK STK´SI

Ak Parti´nin sosyallik yönünden halkın beğenisini kazanmış bir parti olduğuna dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ?Ak Parti icraatları anlatmakla bitmez. Yapılanları milletimiz görüyor ve her seçimde de desteğini veriyor. Bu seçimde de yine desteklerini vereceklerdir. Ak Parti yaptığı icraatlarla dünyanın en büyük STK´sıdır. Çocuklarımızın geleceği, fakirin fukaranın geleceği için Ak Parti bu ülkeye şart´ dedi.

BİRLİKTELİK DÖNEMİ OLACAK

Milletvekili Adayı Ramazan Can da ?Bu seçim Türkiye´nin yol ayrımına geldiği bir seçim. 2002´den beri Ak Parti her kesimden vatandaşın sesi oldu. Zengin fakir ayrımı ortadan kalktı. Bırakın Türkiye´yi dünyanın birçok ülkesi de Türkiye´yi kurtarıcı güç olarak görmeye başladı. Türkiye 13 yılda büyük yol kat etti ve dünyanın 20 büyük ülkesi arasına girmeyi başardı. Ak Parti´yi istemeyenlerin hayal bile edemeyeceği hizmetler yapıldı. 1 Kasım seçimleriyle Türkiye yeni bir kabuk değiştirecek ve ülkede barışın, kardeşliğin be birlikteliğin olduğu bir dönem olacak´ dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli