Anahtar Kelimeler: seçimi hareketlendi

TSO seçimi hareketlendi!

TSO seçimi hareketlendi!

TSO seçimi hareketlendi!

Akdoğan adaylığını açıkladı!

 

Hani ortak ve tek aday olacaktı?

 

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın seçimleri bu yıl hareketli yaşanacak gibi görünüyor. Ortak aday kararı alınmasına rağmen Cemalettin Akdoğan adaylığını ilan etti.

 

 

İŞLER KIZIŞIYOR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nda seçimlere tek aday ve tek liste ile girilmesi kararı alınmıştı. Geçen hafta bu konuda karar alındı ve basına açıklama yapılarak karar ilan edildi. Ancak haftanın ilk günü farklı şeyler yaşandı. Cemalettin Akdoğan basın toplantısı düzenleyerek adaylığını ilan etti. Akdoğan bu çıkışıyla dikkat çekerken, ortak karar gereği geri çekilmiş olan diğer adayların ne yapacağı merak konusu.

 

 

VARLI AÇIKLAMA YAPTI

Mevcut Başkan Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odasına 13 meslek grubundan aday olduğunu  açıkladı ve ?Amacımız tek liste halinde seçime girmekti. Fakat öyle olmadı. Diğer adaylarımızda aday oldu. Diğer adaylara başarılar diliyorum? dedi. Varlı,  Cemalettin Akdoğan´ın kendisiyle görüşerek seçimlerin tek aday üzerinden gerçekleşmesini istediğini, bu yüzdenden de Ömer Akçelik´in adaylıktan çekilmesi halinde kendisinin de adaylıktan çekileceğini ifade ettiğini, böylece Akçelik´in çekildiğini, bu söylemenin yersiz kaldığını ses çıkmadığını söyledi.

 

?KAYITSIZ KALAMADIM?

Eski Belediye Başkanı ve eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan ise basın huzurunda adaylığını açıkladı.  Akdoğan, ?Bütün Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de bir seçim yaşanacak. Ben de seçimlerde adayım. Şehrin ileri gelenleri bu şehirde bir mekanizmaya ihtiyaç olduğunu bana ilettiler. Ben de bu çağrıya kayıtsız kalmadım. Bütün aday olan arkadaşlar arkadaşlarım, dostlarım. 13 Grup´a adayım. Elimizden gelen her şeyi Kırıkkale Ticareti için vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın? dedi. Bu gelişme üzerine neler yaşanacağı merak konusu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli