?Su paha biçilemez değerli bir mirastır?

?Su paha biçilemez değerli bir mirastır?

?Su paha biçilemez değerli bir mirastır?

Vali´ye DSİ ziyareti

DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu, ?Dünya Su Günü? münasebetiyle Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz bütün canlıların suya ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, ?Su paha biçilmez değerli bir mirastır? diye konuştu.

DÜNYA SU GÜNÜ ZİYARETİ

Dünya Su Günü dolayısıyla gerçekleşen kabulde, gün dolayısıyla yapacakları etkinlikler ve kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi veren Bostancıoğlu,? Yaşadığımız dünyada kuraklık, çevre kirliliği, su kaynaklarının bilinçsizce tüketilmesi ve suyun kalitesinin bozulması gibi benzer konuların ciddi bir şekilde gündeme gelmesiyle birlikte, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 1992 yılında her yılın 22 Mart Gününü ? Dünya Su Günü ? olarak kutlanmasına karar verilmiştir? diye konuştu.

KAYNAKLARI İSRAF ETMEYELİM

Dünya Su Günü´nü kutlayan ve bütün canlıların hayatlarını sürdürebilmeleri için, mutlaka suya ihtiyaçları olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz ise,? Su paha biçilemez değerli bir mirastır. Bizimde bu mirası bizden sonraki nesillere aktarmak en büyük yükümlülüğümüzdür. Büyük öneme sahip bir yaşam kaynağının kullanımı hususunda özel duyarlılık gösterilmeli, kaynaklarımızı israf etmemeye ve gereksiz kullanımın önüne geçmeliyiz?dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli