Seçim çalışmaları görüşüldü

Seçim çalışmaları görüşüldü

Seçim çalışmaları görüşüldü

MHP ekibi değerlendirme yaptı

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı, 31 Mart Mahalli idareler Seçimi için Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın seçim bürosunda seçime yönelik hazırlıklar konusunda bir değerlendirme toplantısı yaptı.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

MHP Teşkilatı´nın yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları devam ediyor. Seçim yaklaştıkça hazırlıklar da artıyor. Seçime yönelik çalışmalar ve hazırlıkları değerlendirmek maksadıyla Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın seçim irtibat bürosunda önceki gün bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda seçimle ilgili çalışmalar ele alındı. 

 

YARAR BİLGİ VERDİ

Toplantı konusunda bilgi veren Başkan adayı Serdar Yarar, ?MHP MDK Başkanımız, Kırıkkale Milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK, Ocak başkanımız Tolgahan TORAMAN, Kamu-Sen başkanımız Yücel KARABACAK´ın katılımlarıyla genişletilmiş İstişare toplantımızı gerçekleştirdik. Öngörülen hedefler, istenilen hizmetler, propaganda teknikleri, sosyal medya ve projeler gibi konuların ele alındığı toplantımızda Ülküdaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk? dedi.

 

YERER´DAN SEÇİM MESAJI

Yarar, toplantı ve seçim konusunda mesaj da verdi ve ?Belediye hizmetlerinde yaşanan aksaklıkların ve sorunların Milliyetçi Hareket Partisi´nin ?Üretken Belediyecilik? anlayışı ile giderileceğinin önemini vurguladık. Hemşehrilerimize ve memleketimize olan inancımızın tazelendiği toplantımızın, 31 Mart gününün zafer muştusu olacağı izlenimini bizlere hissettiren değerli dava arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. İnandık, hep birlikte başaracağız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli