?Sahiplenmek onları yaşatmaktır?

?Sahiplenmek onları yaşatmaktır?

?Sahiplenmek onları yaşatmaktır?

9 köpeğe sahip çıktılar

Bahşili ilçesinde 3 okul tarafından uygulanan "Sahiplenmek onları yaşatmaktır" projesi ile 9 aile, hayvan barınağından köpek alarak bakımlarını üstlendi.

9 KÖPEĞE SAHİP ÇIKTILAR

Bahşili´de Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu, Bahşili   İmam Hatip Ortaokulu ve Beyaz Kelebekler Anaokulu öğretmenleri ve gönüllü aileler tarafından hayata geçirilen proje ile barınakta yaşayan 9 köpeğe sahip çıktı. Sorumlu öğretmen, öğrenciler ve aileler,   Kırıkkale   Belediyesi Hayvan Barınağı´nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra öğrencilerin seçtiği yavru köpeklerin kayıtları ve aşıları yapılarak ailelere teslim edildi.

EN KÜÇÜĞÜ 2 AYLIK

Projenin sorumlusu sosyal bilgiler öğretmeni   Semanur Altın, yaptığı açıklamada,   okulların işbirliğiyle böyle bir proje yaptıklarını söyledi. Kırıkkale   Belediyesince temin edilen otobüsle öğrenci ve aileleri alarak barınağı ziyaret ettiklerini ifade eden Altın, "Burada iyi bir incelemeden sonra 9 yavru köpeği ailelerin sahiplenmesini sağladık. En küçüğü 2 aylık. Hayvanların kayıtları ve aşıları yapıldıktan sonra yeni sahiplerine teslim edilmiştir. Barınaktaki dostlarımız yeni emanetçilerini bekliyor. Bütün ailelerimize teşekkür ediyoruz. Sahiplenmek onları yaşatmaktır." diye konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli