Anahtar Kelimeler: Robokale ekibi birinci oldu

Robokale ekibi birinci oldu

Robokale ekibi birinci oldu

Robokale ekibi birinci oldu

Önemli bir gelişme

Kırıkkale Üniversitesi yüksek mühendislik teknolojileri topluluğu robokale ekibi, ?13. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri Yarışması´nda birincilik elde etti. Çoklu mini sumo yarışları kategorisi´nde derece elde eden topluluk, başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

20 TAKIM 60 ROBOT YARIŞTI

13.Uluslararası ODTÜ Robot Günleri Yarışmasına katılan Kırıkkale Üniversitesi yüksek mühendislik teknolojileri topluluğu robokale ekibi, 20 takım ve 60 robotun yarıştığı yarışmalarda namağlup şampiyon oldu. Büyük bir izleyici kitlesi önünde gerçekleştirilen final karşılaşmasında ise Robokale, Akdeniz Üniversitesi Robot Ekibi´ni mağlup ederek birinci oldu.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA AZMİ

Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan Topluluk Başkanı Furkan Doğan,?Türkiye´nin ilk ve en tecrübeli yarışması olduğu için zorlu bir yarışma olacağını tahmin ediyorduk. Yoğun ve

özverili bir çalışma azmi ile bunun üstesinden geldik. Bu süreçte topluluğumuza destek veren ve bu başarıyı elde etmemizde payı olan tüm ekip arkadaşlarıma ve üniversitemize teşekkür

ederim." dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver ise "Arkadaşlarımızın bu büyük başarısının arkasında Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız´ın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Osman Çağlayan´ın ve Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Erişen´in büyük destekleri ile bu başarılar elde edilmektedir. Desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz, önümüzdeki yarışmalarda yine güzel dereceleri üniversitemize getirmek için canla başla çalışıyoruz " diye konuştu.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli