Anahtar Kelimeler: KADIN TUTUKLANDI

O KADIN TUTUKLANDI!

O KADIN TUTUKLANDI!

O KADIN TUTUKLANDI!

17 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞ!

KAYSERİ ve çevre illerde 17 kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve Kırıkkale´de yakalanan 44 yaşındaki Mercan Zenger, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DOLANDIRICILIK OLAYI

KAYSERİ ve çevre illerde 17 kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve  Kırıkkale´de yakalanan 44 yaşındaki Mercan Zenger, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 2 aydır 8 ayrı mahallede kendisini ifade etmekte zorlanan yaşlılarla samimiyet kurarak evlerine giren ve onların para ve altınlarını sahteleriyle değiştiren kadının peşine düştü.

PARA VE ALTIN ÇIKTI

Ekiplerin yaptığı araştırmada, dolandırıcı kadının, yaşlılarla samimiyet kurup evlerine girdiği, para bozdurması gerektiğini söyleyip çantasında bulunan sahte paralarla altınları, mağdurların gerçek para ve altınlarıyla değiştirdiği, bu yolla toplam 20 bin 700 TL lira ile 17 bin TL değerinde ziynet eşyası dolandırdığı belirlendi.

KADIN TUTUKLANDI

Olaylarla ilgili toplam 180 saatlik kamera görüntülerini izleyen ekipler şüphelinin  Kırşehir´de oturan Mercan Zenger olduğunu saptadı. Şüpheli kadının,  Kayseri ile birlikte çevre illerde aynı yöntemle 17 kişiyi dolandırdığı anlaşıldı. Kırıkkale´de yakalanarak  Kayseri´ye getirilen Mercan Zenger,  emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildiği mahkemece tutuklandı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli