Anahtar Kelimeler: Köprü altı terminali oldu

Köprü altı terminali oldu!

 Köprü altı terminali oldu!

Köprü altı terminali oldu!

 

Orada neler oluyor?

 

 

Kırıkkale Terminal Kavşağı´nda yapımı devam eden geçit Kırıkkale´ye problem olmaya devam ediyor. İnşaat alanındaki köprü altı adeta kaçak terminal yeri oldu?!

 

 

CİDDİ BİR SORUN VAR

Bu bölgede tinercilerin kol gezdiği öne sürülürken, şimdi de kaçak yolcu taşımacılığı yapan araçların köprü altını terminal gibi kullandıkları ileri sürülüyor. Ankara-Kırıkkale arasında çalışan küçük minibüslerin de buradan yolcu alıp-bindirme işlemi yaptığı söyleniyor. Uygulamaya bir çok kişi şahit olurken, konuyla ilgili herhangi bir işlem yapılmaması dikkat çekiyor.

 

BELEDİYE YETERSİZ

Bu duruma bir çok kişi tepkili. Daha önce şehirde yaşanan bu tür olumsuzlukların yeni dönemde tekrar yaşanmaya başladığını altı çiziliyor. Belediye´nin terminali gerektiği şekilde işletemediği, hatta terminale hiç giremediği konuşulurken, bu bölgede yaşanan olumsuzluklara da müdahale edemediği iddia ediliyor.

 

SORUN PATLAYABİLİR!

Yaşanan durum nedeniyle daha önce olduğu gibi her an ciddi bir problemin patlak verebileceği de konuşuluyor. Duruma bir an önce müdahale edilmesi isteniyor. Yaşanan durumdan yolcular da çok rahatsız. Araç sahiplerinin yolcuları kollarından tutarak araçlara zorla bindirdiklerine dair de bilgiler geliyor.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli