Anahtar Kelimeler: Çanakkale ruhu sönmez

?Çanakkale ruhu sönmez?

?Çanakkale ruhu sönmez?

?Çanakkale ruhu sönmez?

57, Alay yürüyüşü yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, 57. Alayın bağımsızlık timsali olduğunu söyledi. Ünlü, Çanakkale ruhunu yansıtan ve yıllarca unutulmayan 57. Alayın Türkiye tarihine önemli bir şekilde yazıldığını bildirdi.

BAĞIMSIZLIK TİMSALİ

Çanakkale Zaferi´nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen "57. Alay Vefa Yürüyüşü", Kırıkkale´de vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, 57. Alayın bağımsızlık timsali olduğunu söyledi. Ünlü, Çanakkale ruhunu yansıtan ve yıllarca unutulmayan 57.alayın Türkiye tarihine önemli bir şekilde yazıldığını bildirdi.  Ünlü,  , programın 81 ilde aynı anda düzenlendiğine dikkati çekerek, ?57. Alayda atalarımız dönmeyi düşünmediler, bir adım geri atmadılar. Bizler gibi sabah namazıyla beraber belki sıcak çorbalarını içemeden şehit oldular bu güzel topraklar için. 15 Temmuz´da da gördük ki gençlerimiz, tıpkı ataları gibi dönmeyi düşünmediler. Tankların önünden çekilmediler. Bu da vefakar bir gençliğin atalarıyla aynı yolda yürüdüğünün bir işaretidir? dedi

BİRLİKTE DUA ETTİLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumunun ortak düzenlediği etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Haluk Karahan, kurum personelleri ve çok sayıda KYK´lı öğrenci katıldı. Etkinlik bu sabah Nur Camide kılınan sabah namazının ardından başladı ve Şehitlik ziyareti ve yapılan dua ile son buldu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli