Anahtar Kelimeler: Çakıcı mahkemeye çıktı

Çakıcı mahkemeye çıktı

Çakıcı mahkemeye çıktı

Çakıcı mahkemeye çıktı

Söylediklerini savundu

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Cumhurbaşkanına hakaretten dolayı hakim karşısına çıktı ve daha önce söylediği sözlerini savundu. Çakıcı ayrıca, yine önemli açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Alaattin Çakıcı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Asliye Ceza Mahkemesi´nde hakim önüne çıkan Çakıcı, okunan iddianamede belirtilen suçlama karşısında savunmasını yaptı. Davaya konu olan dilekçeyi kendisinin yazdığını belirten Çakıcı, Cumhurbaşkanı´na hakaret etmediğini, sadece adil olması gerektiğini yazdığını söyledi. Çakıcı eski savunmalarını tekrar ederek, hakimin ek savunma talep edip etmediğini sorması üzerine ek süre istemediğini belirtti. Sanık avukatları Muhammet Yiğit Yılmaz ve Şerzan Sümer de müvekkillerinin beyanlarını tekrar ettiklerini, hakimin de sanığın savunmasının yargılamanın yapıldığı mahkemeye gönderilmesine karar verdiğini söyledi.

?BEN BUNU İFADE ETTİM?

Çakıcı mahkemedeki ifadesinde şunları söyledi: ?Bu sözler bana aittir. Dilekçeyi ben yazdım. Ben Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının makamının kendisine hakaret etmedim. Cumhurbaşkanı olarak da hakaret etmedim. Sadece bir vatandaş olarak mason olup olmadığını sordum. Çünkü masonluk siyonizme hizmettir. Hiçbir dine hizmet değildir. Aynı dilekçede ise Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısına ise hakaret ettim. Üzerimi atılı suçlamayı bu haliyle kabul ediyorum. Cumhurbaşkanının adil olması gerekir. Ben bunu ifade ettim. Bana yapılan haksızlıktır. Ayrıca ben, talimata eklenmek üzere daha önce haksız olarak almış olduğum cezaya ilişkin belgeleri sunuyorum?? Çakıcı, daha önce yaşadığı olayla ilgili ifadelerinin yer aldığı belgeleri ek olarak sundu. Çakıcı´nın avukatları da Çakıcı´nın ifadelerine katıldıklarını beyan ettiler.

GERÇEKTE NE DÜŞÜNÜYORLAR?

Alattin Çakıcı, ifadesinden sonra kısa bir de yazılı açıklamada bulundu. Açıklamaları, avukatları ve yakınları tarafından kamuoyuna iletildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Alattin Çakıcı, dün de bugün de Cumhurbaşkanına mason musun değil misin sorusunu sorduğunu, bu soruyu sormanın vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Sözlerinden de bir adım geriye atmadı. Alattin Çakıcı, ?Zamanında onlarla birlikte yatağa kim girmişse sahte dünya imamı, Vatikan´ın gizli kardinali, gavur imam olan Fetullah Gülen´in sözde dini cübbesinin eteklerine beraatimle ilgili yapışmak vatan hainliği ile eşdeğerdir. Birlikte yatağa girenler, FETÖ´nün hakkında gerçekten ne düşünüyorlar? dedi.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli