Anahtar Kelimeler:

İİBF`nin Yeni Dekanı Acar

İİBF`nin Yeni Dekanı Acar

Prof.Dr. Mustafa Acar, İİBF`nin Yeni Dekanı Oldu.

 

YÖK Başkanı Prof.Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında toplanan YÖK Genel Kurulu bir dizi karar aldı. Genel Kurul, Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr. Mustafa Acar’ı atadı.
YÖK’ün toplantısında, dört fakülteye dekan ataması yapıldığı ifade edilerek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi`ne Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi`ne Prof. Dr. Selim Erdoğan, Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi`ne Prof. Dr. Hüseyin Altındiş ve Kırıkkale Üniversitesi İİBF`ye Prof. Dr. Mustafa Acar`ın atandığı bildirildi.
İİBF Dekanlığı, eski dekan Prof.Dr. Ekram Yıldız’ın Kırıkkale Üniversitesi Rektörü olarak seçilmesinden sonra boş kalmıştı.
Mustafa Acar Kimdir?
1965 yılında Karaman’da dünyaya gelen Prof.Dr. Mustafa Acar, ODTÜ İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini aldı. Yüksek lisansını ve doktorasını ABD’deki Purdue Üniversitesi’nde yapan Acar, 2004 yılında Kırıkkale Üniversitesi’nde doçent, 2009 yılında ise profesör oldu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Prof.Dr. Mustafa Acar’ın 9 telifli kitabı, 11 tercüme ve editörlüğünü yaptığı kitap, 65 telifli makalesi bulunmakta.
Haberkale


  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false