Anahtar Kelimeler:

Öğretmenden Örnek Bağış

Öğretmenden Örnek Bağış

Kaybettiği Eşi Anısına Okuluna Bağış Yaptı.

 

13 yıllık sınıf öğretmeni Fikri Arslan’ın, 6 sene önce kaybettiği öğretmen eşi anısına, çalıştığı okula bilgisayar, projeksiyon cihazı ve ses sistemleri bağışlayarak eğitime verdiği katkı takdir topladı.
Nuran-Refik Altaş İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğretmeni Fikri Arslan’dan eğitime katkı sağlayan örnek davranış. 2003 yılında bir trafik kazasında yitirdiği 27 yaşındaki öğretmen eşi Dilek Arslan’ın anısına görev yaptığı okuluna dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı ve ses sistemi bağışlayarak öğrencilerin teknolojiyle buluşmasını sağlayıp görsel yönden daha zengin eğitim almalarına katkıda bulunan Fikri Arslan’ın bu davranışı diğer öğretmen arkadaşları ve velilerden büyük beğeni topladı.
Bir Öğretmenden Beklenen Davranış
Okulunun öğretmeni Fikri Arslan’ın örnek davranışını değerlendiren müdür Metin Taşlı, yapılan hareketin bir eğitimciye yakışan davranış olduğunu belirterek “eşini kaybeden öğretmen arkadaşımızın, kendi okuluna bağış yaparak öğrencilerinin eğitimine katkı sağlaması takdire şayan bir davranıştır. Kendisine bu davranışından dolayı şahsım, öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli