Anahtar Kelimeler:

Çaylar Köksal'dan

Çaylar Köksal

Çaylar Köksal'dan

Köksal gezilerini sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerini sürdüren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Hüseyin Kahya Parkı civarındaki esnafları ve park içerisinde bulunan emeklileri ziyaret ettiler. Emeklilerin yoğun ilgi ve alakasıyla karşılaşan Köksal emeklilere çay ısmarladı.

Boş vaatlere karnımız tok

Esnaf ziyaretlerini devam ettiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Hüseyin Kahya Parkı civarında bulunan esnafları ziyaret ettiler ve esnaflarla sohbet ettiler. Esnaf ziyareti sırasında Hüseyin Kahya Parkı'nda oturan emeklileri de ziyaret eden Akçay ve Köksal emeklilerle sohbet ettiler. Muhalefet partilerin emeklilere yüksek maaş vereceğiz sözlerini abartılı bulan ve yalan söylediklerini dile getiren emekli vatandaşlar, Muhalefet partilerin boş vaatlerle insanları kandırmaya çalıştıklarını belirterek bu tür seçim palavralarına inanmadıklarını belirttiler.

Çayları o ısmarladı

Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri anlatan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay boş vaatlerle insanlarımızı kandırmaya çalışan muhalefet partilerin vaatlerinin bir geçerliliği olmadığını ve Türk halkının bu tür vaatlere inanmadığını söyledi. Emekli vatandaşlara 2002'den önceki Türkiye ile 2002'den sonraki Türkiye ‘yi anlatarak vatandaşlarımızın bunları göz önünde bulunduracağını ve kararını ona göre vereceğini söyledi. Emeklilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal da emeklilerle sohbet ederken hepsine çay ısmarladı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli