Balışeh'in sorunlarını dinlediler

Balışeh

Balışeh'in sorunlarını dinlediler

MHP adayları'ndan Balışeyh çıkarması

Açıklama: MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Avukat Halil Öztürk ve Merih Karayol, Balışeyh ilçesinde esnaflarla, çiftçilerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

İlçenin sorunları giderilecek

MHP tam kadroyla Balışeyh'e çıkarma yaptığı ziyarete, Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Avukat Halil Öztürk, Merih Karayol, SKM Başkanı Şevket Özsoy, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Kahvehaneye giren adaylar ve partililer vatandaşların dertlerini ve sıkıntıları dinledi. Vatandaşlar Balışeyh'in bazı mahallelerinde hala su sıkıntısı olduğunu belirterek bu sıkıntının derhal giderilmesini istediler. Vekil adayları bu sorunu notları arasına alarak, sorunun giderileceğinin sözünü verdiler.

Esnaflar çok şikayetçi

Göçer, Öztürk ve Karayol daha sonra pazarcı esnafının yanlarına giderek sohbet ettiler. Pazar esnafının dertleri, sıkıntıları dinlendi adaylar kendilerini tanıttı. Vatandaşlardan destek isteyen adaylar esnaf vatandaşlar ile sohbet etti. Pazarcı esnafı işlerinin çok kötü olduğunu sabah tezgah açıp akşam sadece 200'lik mal sattıklarını belirtti. Esnaf bu çaresizliğin ve işsizliğin giderilmesini isterken, Milletvekili adayları Göçer, Öztürk ve Karayol'a ay çekirdeği ikramında bulundular.

Gidişat hiç iyi değil

Avukat MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk ise Kapı kapı dolaşarak 7 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Biz MHP olarak bir bütün olduk. Bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Sadece vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Ülkemizin gidişatı hiç iyi değil. Buna bir önlem almak zorundayız. Bu önlemi de bizden başka kimse alamaz. Ben inanıyorum ki 8 Mart'ta güneş bir başka güzel doğacak. Yeter ki bize inanın, güvenin ve destek verin. Biz sizler için çalışıyoruz ve çabalıyoruz''dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false