Anahtar Kelimeler:

‘MPT Kırıkkale'mizin silahıdır'

‘MPT Kırıkkale

 MPT heyeti Saygılı’yı ziyaret etti

MPT için oluşturulan heyet, kamuoyu oluşturmak amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Heyet, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yo ziyaret etti.

Heyet ziyareti

Ziyarette STK temsilcileri MKE’de üretilen Milli Piyade tüfeğine sahip çıkmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yaptığı açıklamada, MPT’nin, MKE’den öte Kırıkkale’nin silahı olduğunu vurguladı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, Kırıkkale Gazeteciler Derneği Temsilcisi Mehmet Altundağ’a Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, MKE’de üretilen Milli piyade tüfeğine sahip çıkmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti. Gök bu silahın montaj ve yapımını MKE’nin yapması gerektiğini ifade etti.

Kırıkkale’de kalmalı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yaptığı açıklamada, bu tüfeğin sahibinin Kırıkkale olduğunu ifade ederek, “MKE’den öte Milli Piyade Tüfeği Kırıkkale’mizin bir silahıdır. Biz bu silaha sırf bu yüzden sahip çıkmalıyız. Biz isteriz ki silahın tamamı Kırıkkale’de üretilsin. Bu konuda sizlerden öncede gerekli irtibatları sağladık. Silahımızın, şehrimizde üretilmesi için gerekli temasları sağladık. İnşallah Kırıkkale’miz için hayır olur” dedi. Saygılı, yapılan ziyaretten dolayı STK temsilcilerine teşekkür etti.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli