Anahtar Kelimeler:

Kavşak çalışmasına inceleme

Kavşak çalışmasına inceleme

 Bölgede inceleme yaptılar

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale`de DDY hemzemin geçitleri ile ilgili olarak yapılacak olan kavşak proje çalışmalarını yerinde inceledi.

Yerinde inceleme yapıldı

Devlet Demir Yolları ile Kırıkkale Belediyesi Plan ve  Proje Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen köprülü kavşak çalışmalarının son aşamaya gelmesinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Genç, Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop ve Plan ve Proje Müdürü Eda Gökçe Toprak, İnşaat Mühendisi Osman Boz, Ahmet Sedat Bilgin ile birlikte demiryolu hattı boyunca inceleme yaparak bilgi aldı.

Çalışmalar sürüyor

Millet bulvarı ve Samsun yolu üzerinde Plan ve Proje Müdürlüğünün sunduğu köprülü kavşak projesini de inceleyen Başkanı Mehmet Saygılı, önerilerini ve gerekli gördüğü değişiklikleri dile getirdi. Ortak çalışmalar sonucunda alınan kararlar proje ekiplerince çalışıldıktan sonra onay aşamasına gelineceği konusunda bilgi verildi. Konu hakkında Başkan Saygılı "Konum itibariyle Kırıkkale şehrimiz çok kritik bir noktada bulunuyor. Bu nedenle neler yapılacaksa ona göre faaliyetler için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli