Anahtar Kelimeler:

Özdemir'den yine flaş açıklamalar

Özdemir

 “Sol partiye asla oy vermem!”

“Sol partiler Alevilere zarar verdi!”

Geçtiğimiz günlerde Alman vakıflarının Alevi gençlerini adeta zehirlediğini ve Türkiye’yi karıştırmak için sokaklarda kullandığını söyleyen Özdemir Özdemir, yine flaş bir açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

Yine önemli açıklamalar

Cine5’te Mustafa Şen, Yıldıray Oğur ve Hilal Kaplan tarafından sunulan Sözümü Kesebilirsin isimli programın bu haftaki konuğu Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir oldu. Kırıkkaleli hemşehrimiz Özdemir, daha önce Haber Türk televizyonunda katıldığı canlı yayın programındaki gibi Cine5’teki programda da flaş açıklamalar yaptı. Daha önce Alman vakıflarının Alevi gençlerini para ile adeta zehirlediklerini ve sokağa salarak Türkiye’yi onlarla karıştırmaya çalıştıklarını söyleyen Özdemir, bu kez de farklı bir flaş açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

Aleviler hep zarar gördü

Kendisinin muhafazakar bir Alevi olduğunu ve sol partilere asla oy vermeyeceğini, sol iktidarlar döneminde de Alevilerin büyük zarar gördüğünü ileri süren Özdemir, “Ben Aleviyim ama muhafazakar birisiyim. Sola pek oy vermem. Sol, insanları bir anlamda sömürüyor. Alevi yurttaşlarımız sol iktidarlar döneminde hep kıyıma uğramıştır. Hiçbir kazanımları olmamıştır. Aleviler hep zulüm görmüştür” dedi.

Kürt oranı ne kadar?

Dikkat çekici açıklamalarına devam eden Özdemir, Türkiye’de 15 milyon Alevi yurttaşı bulunduğunu ifade ederek, bunların içindeki Kürt oranını da açıkladı. Özdemir, “Türkiye genelinde yaklaşık 15 milyon civarında Alevi yurttaşımız bulunuyor. Bu 15 milyon içinde yüzde 2 oranında Kürt bulunuyor diyebiliriz” dedi. Daha önce yaptığı açıklamalardan da bahseden Özdemir, alman vakıflarının Alevi gençlerini kullandığına bir kere daha dikkat çekti. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli