Anahtar Kelimeler:

Eğlenceye devam ettirmiş!

Eğlenceye devam ettirmiş!

 Genelge ve

hassasiyete

rağmen…!

İlçe başkanı ile kavga! 

Karaman Ermenek’te yaşanan maden olayı yüzünden ülke genelinde bayram etkinliklerindeki eğlence programları iptal edilirken, Delice ilçesinde Belediye Başkanı Turgut Özdem’in iptal talimatını dinlemeyerek Milli Piyango eğlencesi yaptırdığı öne sürüldü.

Delice Belediyesi…

Türkiye nefesini tutmuş Karaman Ermenek’te yaşanan maden faciasını izliyor. Maden ocağında mahsur kalan 18 işçi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu yüzden Cumhuriyet Bayramı etkinliklerindeki tüm eğlence programları iptal edildi. Kırıkkale’de de iptal kararına uyuldu. Ancak tek bir yerde buna uyulmadığı öne sürülüyor. Orası Delice Belediyesi…

İlçe başkanı kavga etmiş

Delice ilçesinde Belediye Başkanı Turgut Özdem’in bu kararı dinlemediği ve Milli Piyango çekilişi ve eğlencesini yaptırdığı ileri sürülüyor. AK Parti İlçe Başkanı’nın uyarısı ve iptal talimatını hatırlatmasına rağmen Belediye Başkanı Turgut Özdem’in Milli Piyango çekilişi ve eğlencesini yaptırdığı, ilçe başkanının da Özdem ile kavga ettiği ifade edildi. Türkiye genelinde maden işçileri için adeta yas ilan edilirken, Delice ilçesinde Özdem’in bu konuda hassasiyet göstermemesi tepki çekti.

Zikzaklı bir adam!

Olay Kırıkkale’de duyulunca tepkiler de yükselmeye başladı. Saadet Partisi’nden belediye başkanı seçilen Özdem, AK Parti’yi ve partilileri sert dille eleştirmiş, anık seçimin ardından bu partiye geçmişti. Zikzaklı bir yapısı olduğu gözlenen Özdem’in bu yapısı büyük tepki çekiyor. Bu olayın uzun süre yankı yapması bekleniyor. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false