Anahtar Kelimeler:

Geçişten haberimiz yok”

 Geçişten haberimiz yok”

 Beyefendi haber vermeye

bile tenezzül etmemiş!

Saadet Partisi’nden seçilerek Delice Belediye Başkanı olan Turgut Özdem’in İstanbul Haliç Kongre merkezindeki Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yapılan organizasyon ile AK Parti’ye geçmesine SP İl Başkanı Faruk Vurgun tepki gösterdi. Vurgun, AK Parti’ye geçen Özdem’in kendi kafasına göre ve hangi çıkarlarla geçiş yaptığını bilmediklerini ifade etti. 

Kafasına göre geçmiş

Konu hakkında İl Başkanı Vurgun “İsmi geçen belediye başkanımız daha önce birçok partiye başvurmuş fakat hiçbir parti tarafından kabul edilmemiştir. Turgut bey bize geldiğinde kendisinin hizmet sevdalısı olduğunu ve bunun için aday olmak istediğini söyledi. Bizlerde yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrasında kabul ettik. Seçimlerde bizlerin de gayretleri ile büyük oy farkı ile Delice de belediye başkanlığını kazandı. Bizde parti olarak seçilmesinin ardından genel merkezimizin önderliğinde işadamların yanına birlikte gittik ve belediye için gerekli destekleri aldık.

“Ben onlar gibi değilim”

Ancak kendine AK Partiden gelen teklif üzere başkanımız gitmiştir. Ne bizim ne de partimizdeki hiçbir yetkilinin bu geçişten haberi yoktur” dedi. Seçimde ve seçim sonrasında AK Parti’ye büyük tepki gösterdiği bilinen ve hatta 17 Aralık operasyonuna dikkat çekerek, “Ben onlar gibi değilim” diyen Özdem’in seçildiği partisi ve kendisine seçen seçmenlere haber vermeye bile tenezzül etmeden geçiş yapması ilçede de tepkiyle karşılandı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli