Anahtar Kelimeler:

Köksal ilçeleri dolaştı

Köksal ilçeleri dolaştı

‘Oy oranı yüzde 71 olsun’

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale’de ilçeleri dolaşarak bayramlaşma törenlerine katıldı.

Bahşılı ziyareti

Bahşılı ilçesinde Belediye tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma törenine iştirak eden Oğuz Kaan Köksal, burada herkesin bayramını kutladı ve tebrik etti. Köksal ile birlikte bayramlaşma törenlerine AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’da katıldı. İkiliyi Bahşılı’da Belediye Başkanı İbrahim Uyar karşıladı. Köksal, burada açıklamalarda bulunarak, “Bahşılı dan başlayarak ilçelerimi de bayramlaşmalara devam ediyoruz. Bu vesileyle sağda solda inim inim inleyen İslam dünyasının yörelerindeki şehit veren insanlarımıza, şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyoruz, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bir taraftan da inşallah bu acılar bir an önce biter diyoruz” dedi.

Umut yine Türkiye’de

Köksal, “Ülkemizde huzur içerisinde gayet güzel bir bayram geçiyor. Hemen baktığımızda ise etrafımız kan gölü. Gazze’de taş taş üstünde koymamışlar,. Suriye’ye gidiyorsun öyle, etrafımızdaki İslam dünyası maalesef böyle zulüm içerisinde yanıyor. 1 milyona yakın Suriyeli geldi. Yani kısacası herkes gene umudunu Türkiye’ye bağlamış. Onun içinde Türkiye bulunduğundan daha da güçlü olmak zorunda. Türkiye de her iki kişiden biri AK partili. Kırıkkale’de de her üç kişiden biri AK Partili. Hep oylarını yükselterek gelen bir partidir.

Yüzde 71 olsun

Gönüllere giren başbakanımızın yaptığı hizmetler var, halkı ile bütünleşmesi var. Hizmetleri ortada. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Aday oldu ve milletinin karşısında. İnşallah yüksek oy oranı ile de seçilecek. Bahşılı’da yeni bir kan var. Başkan İbrahim Uyar uzun süre devlet tecrübesi görmüş değerli bir arkadaşımız. Güzel hizmetler yapacak. Bizde kendisine yardımcı olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranımızı Kırıkkale’nin plakası gibi %71 kadar istiyoruz” dedi. Köksal, Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi, Keskin ilçelerine ziyaretlerde bulundu. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli