Anahtar Kelimeler:

Delice'de Renkli Festival

Delice

 Delice ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli bir festival gerçekleştirildi. Delice Kavun ve Üzüm Festivali’ne katılım ve ilgi yüksek oldu.

Renkli Bir Etkinlik Oldu

Festivale Kırıkkale’den ve şehir dışından bir çok kişi geldi. Festival siyasiler ve bürokratları da bir araya getiren bir etkinlik oldu. Delice Belediye Başkanı İhsas Biçici, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri festivale gelen herkese teşekkürlerini sundu. Delice Stadyumu’nda gerçekleştirilen festivalde ilçedeki kavun, karpuz, sebze ve üzümler sergilendi, ikramlar yapıldı. Akşamüzeri başlayan festival için gündüz gelenler oldu. Festival açılış programı ile başladı.

Yıldızdoğan Konseri

Günün önemine dair konuşmalar yapıldı. Mehter Takımı gösterisi büyük ilgi gördü. Halk oyunları gösterileri sergilendi. Daha sonra Zehra Dilara Kılıç bir konser verdi. Ardından Habib Öztürk konseri oldu. Sonrasında ise Duygu Kutlu konseri gerçekleştirildi. Peş peşe gelen bu konserlerin ardından ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı. Sanatçı verdiği konserle herkesi coşturdu. Festivale katılanlar geç saatlere kadar süren eğlencelerle keyifli bir gün yaşadılar.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false