Anahtar Kelimeler:

İlçe Bu Haberle Çalkalanıyor

İlçe Bu Haberle Çalkalanıyor

 Delice ilçesinde AK Partili isimlerle ilgili iddialar dikkat çekiyor. İlçe iki isim arasındaki yaşandığı öne sürülen iddialar ile çalkalanıyor…

Çirkin Bir Pazarlık

İlçede konuşulan iddialara göre AKP İlçe Başkanı Hacı Ömer Örsdemir ile belediye başkan adayı Erol Erkoç arasında seçim zamanı pazarlıklar yaşandı. Bu pazarlıklar ise mahkeme konusu oldu. İddiaya göre İlçe Başkanı Hacı Ömer Örsdemir, il genel meclisi birinci sıra adayı olmak için başkan adayı Erol Erkoç’a bir kamyon ekin verdi. Değeri 8 bin lira olan ekin teslim edildi. Ancak Örsdemir il genel meclisine giremedi. Bunun üzerine verdiği ekinin parasını tahsil etmeye çalıştı.

İplerin Koptuğu An

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. İddialara göre Örsdemir’in değeri 8 bin lira olan ekini 16 bin lira olarak geri tahsil etti. Bunu içine sindiremeyen Erol Erkoç’da Örsdemir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Erkoç, Örsdemir’in evrakta sahtecilik yaptığını ileri sürdü. Sahteciliğe sebep olarak da Örsdemir’in sattığı tarlaların gelir desteği parasını halen alıyor olması iddiası gösterildi. Örsdemir’in evrakta sahtecilik yaparak, sattığı tarlaların gelir desteği parasını almaya devam ettiği söyleniyor.

Durmuş Gündeme Getirmişti

Örsdemir, evrakta sahtecilik yaptığı iddiası ile mahkemelik durumunda. Bu olaylar daha önce MHP Delice ilçe kongresinde MHP’li Osman Durmuş tarafından da gündeme getirilmişti. Bu olay sitemizde de haber olarak yer almıştı. İlçede geniş yankı uyandıran bu gelişmeler bir süredir konuşuluyor. İlçe başkanının sahte fatura, tefecilik ve evrakta sahtecilik yaptığı iddiası ile başının dertte olduğu ifade ediliyor. Şimdi bu konu hakkında neler yapılacağı ve neler yaşanacağı merak ediliyor. İlçe halkı Örsdemir’e tepkili. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli