07 Eylül 2010 Salı


30.03.2010 07:14:15 854  defa okundu.

Kamelyada İşi Abarttılar

Dört Tarafı Kapalı Ev Gibi Kamelya Yapan Vatandaşlar Uyarıldı.

 

Bahşılı’da bazı vatandaşlar evlerinin bahçelerine kamelya yapmada işi abartınca Belediye harekete geçti. Bahçelerine dört tarafı kapalı ev gibi kamelya yapan Bahşılılı vatandaşları uyaran Bahşılı Belediyesi, söz konusu kamelyalardaki fazla kısımların kaldırılmasını istedi. Kamelyaları ev gibi kullanmakta ısrar edecek vatandaşlara ise ceza yazılacak.
Bahşılı Doğanay, Yeşilköy ve Ata dönmez mahalleleri Kızılırmak kenarındaki özel arsalardaki villaların bahçelerine yapılan dört tarafı da kapalı kamelyalar, Bahşılı Belediyesi tarafından yakın takibe alındı. Kamelyaların yıkılması hususunda Belediye vatandaşları uyardı.
Kaçak Yapı Niteliği Taşıyor
Edinilen bilgiye göre kamelyalar, yönetmelik ve ruhsatlandırma yapı kaçakçılığına muhalefet olmaktan yasal işlem görecek. Bahşılı’da kamelyaları yönetmeliklere uymayan ve kaçak yapı niteliği taşıyan 150’ye yakın kamelya sahibine tutanak tutulduğu ve bunlara yıkılması veya kapalı kısımlarının açılması için zaman tanındığı belirtildi.
Haberkale

Yorum Yaz


YORUMLAR
caner can:
bence kamalya yapımında belediye işi iyice abartmış,kamalyanın kenarları kapalı diye nasıl kaçak yapı oluyor anlamadım,elektrik tesisatı yok su tesisaı yok yazı sıcaklarda oturmak,gölgesinden faydalanmak için yapılan ,tahtayla çevrilmiş 3 veya 4 mt,bir yer,bence belediye başkanı talimat verip kaçak yapı diye ceza kestirsin,belediye bütcesine beleşten para gelir,yemedikleri bir o kaldıydı onuda yesinler,yuh yahu kamalya nasıl konut şeklinde kaçak yapı oluyor pes doğrusu.
30.03.2010 08:05:57
bahsılı:
baskan baska iş bulamadı heralde.küçük cocuga anlat güler sayın baskan.fazla milletin damarına basma haaa.bu kadarınada pes dogrusu.şu olacak işmi.sözde dürüstsünüz ama.dürüstlügün d si bile yok sizde.haram olsun verdigimiz oylar
31.03.2010 18:57:56
Bahşılı Halkından:
Siz kendi kendinize konusuyorsunuz size ne var kaçak göçek işleri seviyorsunuz size kalsa herşey serbest olsun sizin menfi niz olmayınca dogru bir iş olunca hemen atıl menfaatın gıttı demi.
23.04.2010 22:59:11
kADİR KAPLAN BAHSILILI sana diorummmm:
bahşılılı rumuzlu kadir kaqlan sen oy vermedın kıııı :D:DD:D:D:D:
22.07.2010 21:51:14