Anahtar Kelimeler: Kimse inanmadı!

Kimse sana inanmadı!

Kimse sana inanmadı!

Ceza yiyerek borç ödeme sistemi!

Kendini ve belediyeyi değil,

Milleti borçlandırmış…!

 

Büyük tepki çekti!

 

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yeni Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın borç ilanına karşılık yaptığı açıklama hem inandırıcı bulunmadı ve hem de büyük tepki çekti.

 

 

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yeni Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın borç ilanına karşılık yaptığı açıklama hem inandırıcı bulunmadı ve hem de büyük tepki çekti. Sosyal medya aracılığıyla açıklama yapan Saygılı’ya tepki gösteren bir çok kişi, “Sayın Saygılı açıklaman hiç inandırıcı gelmedi. Kırıkkale’yi bir kalemde Aselsan için EDS ile borçlandırmışsın. Sen kendin değil, belediyeyi değil, milleti borçlandırmışsın. Araç aldık, bilim merkezi ve buz pateni yaptık diyorsun. Bunlara kredi bulamayacak kadar aciz misin de milleti ceza yiyerek borçlandırıyorsun? 

 

 

CEZA KESEREK ÖDEME SİSTEMİ

Senin sistemin millete ceza keserek borçlandırma sistemi. Konu bu kadar basit. Utanmadın mı millete ceza yedirerek bir kalemde 571 milyon lira borçlandırmaya. Üstelik bu borcun 1 milyon 200 bin lira olduğu ve millet ceza yiyerek borcu 571 milyona düşürdüğü söyleniyor. Böyle bir sistem dünyanın neresinde görülmüş? Ayıp değil mi? Milletin beytülmalı olan cebine mi göz diktin?” diyor. 

 

 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli