Anahtar Kelimeler: Belediye ekipleri temizledi

Belediye ekipleri temizledi

Belediye ekipleri temizledi

2015 yılında temeli atılan Türkiye’de bir ilki bünyesinde barındıran İslami Değerler Külliyesi Kırıkkale’nin manevi yüzü olarak hizmet veriyor

KÜLLİYE HİZMET VERİYOR

2015 yılında temeli atılan Türkiye’de bir ilki bünyesinde barındıran İslami Değerler Külliyesi Kırıkkale’nin manevi yüzü olarak hizmet veriyor. Kırıkkale’nin tanıtımına çok büyük destek veren İslami Değerler Külliyesi Ramazan ayı içinde ve Ramazan bayramında en çok ziyaret edilen yer oldu. Kırıkkale’ye gelen gurbetçilerin ilk durağı Peygamber Efendimizin mukaddes emanetlerinin bulunduğu Siyeri Nebi Müzesi oldu.  İslami Değerler Külliyesi ilk kez Kırıkkale Belediyesi tarafından çevre temizliği yapıldı.

 

ÖNAL’A TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve ekibine teşekkür eder, ziyaretçiler “, Kırıkkale’nin Türkiye’ye açılan manevi yüzü oldu. Hatta Avrupadan gelenlerin dahi uğradığı yer. Kırıkkale’ye gelen misafirlerimizi götürüp geze bilecekleri bir yerimiz oldu. Yapanlara emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye başkanımıza koymuş olduğu otobüs seferleri ve temizlik görevlendirmeleri için çok müteşekkiriz. Bura Kırıkkale’nin Türkiye’ye açılan yüzü. Bu yüzü ağırtanlara sonsun teşekkürler. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi ile ziyaretçi akınına uğruyor. Temizlik çok önemlidir” dediler.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli